Ledige stillinger

Evje Folkehøgskole er etablert på Evjemoen i Evje og Hornnes kommune. Evje ligger sentralt til i indre Agder som første kommune i vakre Setesdal og med gode forbindelser både mot Stavanger og Oslo. Det er gode kollektivforbindelser og kort vei til Kristiansand. Skolen er en frilynt folkehøgskole med plass for 112 elever og er organisert som et ideelt aksjeselskap. Skolen har en spennende profil med fokus på «Livsstil – mestring – deltakelse». Som en av 3 folkehøgskoler i Norge har Evje Folkehøgskole 16 års grense for våre elever, ca. ¼ elever er under 18 år. Skolen har vært i drift i ett år, og vi er opptatt av å bygge en god og solid skolekultur hvor alle ansatte er innstilt på å gi elevene våre et fantastisk skoleår!   

Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men tar gjerne imot åpne søknader fra deg som er interessert i å jobbe med oss, enten som kollega eller som innleid timelærer.

Send en mail til rektor på ajb@evjefhs med søknad og CV. Fortell litt om deg selv, din kompetanse og hva du ønsker å bidra med!