SØR-AFRIKA

Bli med på en uforglemmelig reise med masse opplevelser! Ta et år på Evje Folkehøgskole og bli med på skoletur til Sør-Afrika.

Opplevelser

Sør Afrika – landet med de store kontraster, mangfold, hjertevarme mennesker, rikt dyreliv og storslagen natur! Bli med på fortryllende opplevelser og minner for livet!

Cape Town

Vi utforsker fantastiske og spennende Cape Town med det pulserende storbylivet hvor impulser fra alle verdens hjørner er i et herlig samspill. Vi lærer mer om apartheid, og Sør Afrikas innholdsrike historie. 

Bli med på safari med «the big five», bade med pingviner, besøke Robben Island hvor Nelson Mandela satt fengslet i 27 år, hvalsafari, opplev Table Mountain, og se den vakreste solnedgangen fra Signal Hill. Vi vil besøke hjelpeorganisasjoner som arbeider i townshiper hvor de fattigste bor, vi vil besøke organisasjoner som arbeider med bærekraftig utvikling og dyrevelferd, og vi vil legge ut på en road trip langs idylliske Garden Route hvor vi også finner verdens høyeste strikk hopp! 

Turen passer for alle som er eventyrlystne, og er inkludert i linjeprisen til Evje Folkehøgskole. Du trenger ikke å være i spesielt god fysisk form. Aldersgrense 16 år.

Bli med på fortryllende opplevelser og minner for livet! Velkommen til Evje Folkehøgskole og bli med på vår felles tur til Sør-Afrika.