Linjeturer og Fellesturer

Bli med på uforglemmelige reiser med masse opplevelser!

Ta et år på Evje Folkehøgskole

Ansvarlige reiser

Livet er en reise, og det er mye læring og utvikling i å planlegge turer, oppleve nye steder, møte andre kulturer og takle utfordringer underveis.

Vi bryr oss om fremtiden, og har valgt å være en flyfri skole med reiser og opplevelser som tar hensyn til klima og miljø. Likevel ligger Norge, Skandinavia og Europa for våre føtter.

Bli med på fortryllende opplevelser og skap minner for livet!

Fellesturer

Man trenger ikke å reise langt for å få gode opplevelser og minner for livet. Skolen har flere fellesturer i løpet av skoleåret

Vi har tre fellesturer i løpet av året. Vi starter andre uka med en bli-kjent-tur til Kilandsenteret i Grimstad hvor hele skolen er med. Her er det mulighet for å padle, ro, klatre, fiske og andre sommeraktiviteter. Om kveldene samles vi rundt bålet med gitar og de instrumentene vi har for hånden. Du sove i hengekøye eller telt hvis du ikke vil sove inne.

Vi har også vintertur til Hovden over nyttår med mye lek og moro i snøen. Dette er en skikkelig hyttetur! Her kan du få flotte dager i bakken eller i skisporet, teste skøyteisen eller kose deg ved leiren. Hvis du vil, kan du toppe en dag i snøen med badeland.

Rett før skoleslutt, reiser skolen sammen til Randøya utenfor Kristiansand for å runde av skoleåret med morsomme aktiviteter, gode samtaler og dele minner fra året.

Skolen drar også på dagsturer sammen i nærområdet i løpet av skoleåret for å oppleve natur og aktiviteter sammen.

Linjetur:


Den største turen i løpet av året er en uke på reise med linja di. Reisemålet varierer fra år til år, og du er med å planlegge reisemål, innhold og opplevelser. Målet med reisen er å få faglig inspirasjon, opplevelse og erfaring. Hver linje skreddersyr linjeturen etter elevenes interesse og faglige fokus. En slik reise blir full av sosial moro og aktivitet som sveiser linja sammen. Les mer om linjeturen under de enkelte linjepresentasjonene.

Turene skal passe for alle som er eventyrlystne, og er inkludert i linjeprisene til Evje Folkehøgskole.  Vi tar imot elever fra 16 år og oppover!

Bli med på fortryllende opplevelser og få minner for livet!

Velkommen til Evje Folkehøgskole og bli med oss på reisene!