MATHÅNDVERK

Lær mer om mat og gastronomi, på linja som har plass til alle ambisjonsnivåer!

Ta et år på Evje folkehøgskole, og søk på linja Mathåndverk. 

Velkommen til et smakfullt år!

Har du aldri kokt egg, men ønsker å imponere med å lage årets julemiddag? Eller ønsker du å lære eller prøve nye teknikker og ferdigheter? Da er dette linja for deg! 

Følg prosessen

På linja vil man så langt det er mulig følge hele prossessen, fra jakt, fisksing til slakt. Du vil også være med å anlegge kjøkkenhage. Kanskje får vi også til catering så du kan teste dine ferdigheter i storkjøkken og produksjon?

HER ER NOE AV DET DU KAN OPPLEVE OG LÆRE:

 

  • Lage egen surdeig
  • Lage mat fra bunnen
  • Konservering
  • Spire- og windowfarming
  • Sylting
  • Salting
  • Røyking
  • Graving
  • Lage egen kokebok

 

 

 

HVEM PASSER LINJEN FOR?

Linja er for deg som er spesielt interessert i mat. Du er ikke redd for nye smaker og syns det er spennende å nerde litt.  

 

Spørsmål? Kontakt oss på post@evjefhs.no