Dobbeltrom

Sørlandet på sitt BESTE

Skolen som vil treffe deg, også i FERIEN!

Evje folkehøgskole ligger i hjerte av Agder, en time nord for Kristiansand og ved inngangen til vakre Setesdal. 
Her finner du både fjell, daler, fjord, elver, sjø, skjærgård og spennende aktiviteter like utenfor døren eller kun en kort kjøretur unna. 

Skal du arrangere leir, selskap, kurs, konferanse eller lignende?
Vi leier ut skolen med tilhørende fasiliteter, med og uten overnatting for små og store grupper. 

I perioden medio mai til medio august er det gode muligheter til å leie hele eller deler av skolen, men vi tar også imot forespørsler på leie gjennom skoleåret. Ønsker du å komme på befaring/omvisning, ordner vi dette.  

Det er lurt å være tidlig ute med bestilling av lokale, særlig ved store grupper og lengre opphold. Vi anbefaler at du bestiller minimum 2 mnd før du kommer. Men skulle du være sent ute, prøver vi likevel å finne gode løsninger. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og for et tilbud tilpasset deres behov!


Tlf: 37 40 05 55 / utleie@evjefhs.no

Våre fasiliteter:

Internatbygget sto ferdig i 2019, og holder moderne standard. Vi har plass til 102 personer for overnatting på internatet, fordelt på 16 enkeltrom og 43 dobbeltrom. 6 av rommene er HC-tilpasset, og det går heis mellom 1. og 2.etg. Alle rom på bygget har eget bad med dusj og toalett, skrivepult og klesskap.

I hver korridor er det vaskerom med vaskemaskiner, tørketromler og tørkestativ. Det koster 30 kroner pr vask og du kan betale via vipps.
Du finner også sosiale tv-stuer, hybelkjøkken og et godt utstyrt treningsrom.

Parkering, wifi, romvask og bruk av fellesområder er inkludert i prisen.

Det er mulighet for å leie sengetøy for 150 kr ved behov.

   

Aulaen ligger i internatbygget og har plass til ca. 120 personer. Aulaen er utstyrt med prosjektor, lerret og lydanlegg som enkelt kobles opp til egen laptop med HDMI. Her kan det rigges med både bord og stoler.
Masterchef-kjøkkenet er Mathåndverk sitt klasserom, og består av fire like kjøkkenøyer/arbeidsstasjoner med det du trenger av kjøkkenutstyr. Hver stasjon egner seg til max 4 personer. I tillegg finner du 2 kjøleskap og 2 frysere, og det er mulighet for å sette opp spisebord. Det er plass til ca. 15 personer. Det er mulig å ta bort veggen inn mot klasserommet til Robust, da vil du kunne ha plass til enda flere.
 

Dette klasserommet er innredet med sofaer og stuebord og har plass til ca. 15 pers. Som beskrevet over er det mulig å slå sammen klasserommet med Masterchef-kjøkkenet. Med klasserommene sammenslått egner det seg godt til et mindre selskap, på ca. 30 personer. Klasserommet har lerret og mulighet for å sette opp prosjektor med lydplanke.

Natur & Action sitt klasserom er det lokale på skolen som ligner mest på et vanlig klasserom, og har krittavle og bord og stoler. Plass til ca. 10 pers.

Også kalt «Majoren» har tidligere vært Forsvarets befalsmesse. Majorstuen er et selskapslokale med storkjøkken, spisesal, bar- og loungeområde og uteområde med grill. Lokalet er tilrettelagt for rullestol og har eget HC-toalett. Bygget ligger adskilt fra internatet ca. 100 meter unna.

I 2019 ble spisesalen oppusset, og har nå kapasitet til  ca. 150 personer. Det er her alle måltidene vil bli servert dersom du har bestilt overnatting med frokost, lunsj eller middag. Ønsker du å arrangere selskap kan du leie hele spisesalen til privat festmiddag. 

Det er også mulighet til å leie bar og peisestue, med flere hyggelige sittegrupper, scenemulighet, egen bar/kafé, 2 biljardbord og bordtennisbord. Og for de spill-interesserte har vi også et eget Dungeon & Dragon rom.

Det er mulighet for å sette opp prosjektor, høyttaler og mikrofon. 

Evje folkehøgskole har et stort og moderne kjøkken hvor vi kan tilby alt fra enkel servering til festmat. 

Vi godtar bestillinger av mat kun for grupper på minimum 20 personer. Ønsker du å bestille mat, holder vi en dialog på dette. Du kan komme med ønsker, og vi har gode forslag. Vi kan tilpasse for diett. Om det er mat du ikke spiser av ulike grunner, ta kontakt med oss så finner vi en løsning. Bestiller har ansvar for å levere en liste over deltakernes mathensyn. Denne må leveres senest 3 uker før ankomst slik at kjøkkenpersonalet rekker å foreta riktige bestillinger.

Ved bestilling av måltid, serveres frokosten i tidsrommet mellom 08:00 – 10:00 på hverdager, og lørdager og søndager i tidsrommet 09:00 – 11:00. Middag serveres før klokken 17:00 om ikke annet er avtalt. Ønsker dere middagen servert senere, kommer det et tillegg i prisen.

Det er mulighet for å leie noe av skolens utstyr ved behov.

Vi har:

  • Kano, åre og vest.
  • Volleyball, frisbeer og bålpanne
  • To 16-seters minibusser (2019 modell, NB! krever minibuss-sertifikat).
  • AV-utstyr (høytalere og mikrofon) og annet band-utstyr.

Aktiviter:

«Sørlandet på sitt beste» sier vi ikke helt uten grunn. På grunn av den gode plasseringen til skolen har du nemlig muligheten til å oppleve litt av alt Sørlandet har å by på!

Evje Folkehøgskole har et godt samarbeid med lokale aktører som tilbyr aktiviteter som rafting, klatring, vannpark, terrengsykling, elgsafari, ziplines, escaperoom, paintball, laser tag, SUP, gokart og mye mye mer. 

Sjekk ut:


På skolens område kan du dra på padletur på elven med skolens kanoer, tenne opp i bålpannen på kvelden, spille volleyball, fotball på stadion eller frisbeegolf, bade på stranden, gå turer eller stå på ski på vinteren. 

Skroll til toppen