OM SKOLEN

Evje folkehøgskole er en frilynt folkehøgskole med plass til rundt 100 elever. Vi har åtte spennende linjer: Natur & Action, Skaperglede, Musikk & Låtskriving, Dyreomsorg, Solidaritet & Sosialt arbeid, Klima, miljø & Bærekraft og Level Up, i tillegg til en egen linje for stipendiater (andre-årselever). Valgfagstilbudet er variert, med barista, yoga, redesign og filosofi for å nevne noen få.

Uansett hvilken linje eller fag du velger, lover vi deg at du kommer til å bli utfordret, lære mye, og ha det gøy!

Skolen ligger midt i Agder, ved inngangen til vakre Setesdal. Vi er omgitt av fjelltopper og padleelver, og sørlandsbyenes konsert- og kunstmiljø er en svipp unna.

Vi har elever fra hele landet. Med så forskjellige linjer, blir det mange interessante elever og lærere som møtes på ett sted! Vi tar imot elever fra 16 år og oppover!

På en folkehøgskole, er det ikke karakterer eller fastlagt pensum, og heller ingen prøver og eksamener. Her blir fagene til i dialog mellom engasjerte, dyktige og lyttende lærere og de flotte elevene våre. Vi lærer sammen!

Bli med på reisen!

Linjelærer vikar Solidaritet & Bærekraft

Kristina

Vikar og timelærer

Målet vårt er å bidra til danning for livet med lystbetont læring og utfordrende opplevelser. Her kan du følge interessene dine og lære i ditt eget tempo sammen med medelever og lærere. Alt ligger til rette for faglig og personlig vekst.

Sammen med de andre elevene vil du oppleve at Evje Folkehøgskole byr på fellesskap, aktiviteter og fag du ikke visste du syntes var morsomme!

Vi vil at elevene våre skal bli kjent på tvers av linjene, og ha mange fellesopplevelser og løse utfordringer sammen.

Evje Folkehøgskole er frilynt, og vi ønsker at vår skole skal

• Inkluderende og bidra til toleranse
  • Bidra til personlig vekst gjennom interessant og variert fagtilbud
  • Gi læring gjennom aktivitet og opplevelse
  • Gjøre elevene til engasjerte og ansvarlige deltakere i samfunnet
  • Tilrettelegge for en sunn og aktiv livsstil

Bli med på en spennende reise og få minner for livet!
Velkommen til Evje Folkehøgskole!