OM SKOLEN

Hos oss er det helse og livsglede som styrer hverdagen. Opplev mestring og samspill med andre. Velkommen til skolen med det store hjertet!

Helt ny skole i 2019!

Byggingen er godt i gang av vår helt nye, moderne skole på Evje. Skolen ligger i naturskjønne omgivelser, men allikevel en spasertur unna sentrum eller buss til Kristiansand.

Følg byggeprosessen!

Klar for noe noe nytt? Sammen med de andre elevene vil du oppleve at Evje Folkehøgskole er så mye mer enn en vanlig skole. Fellesskap, aktiviteter og fag du ikke visste du syntes var morsomme – kort sagt – ny kunnskap, livsmestring og spennende opplevelser!

Vi har seks spennende linjer: Mission Possible, Dyreomsorg, Musikk, Friluftsliv Light, Kreativt Verksted og Psykologi. Uansett hvilken linje du velger, lover vi deg at du kommer til å bli utfordret, lære mye – ikke minst om deg selv – og ha det gøy!

Last ned PDF av katalogen vår her.
Utskriftsvennlig versjon, A4.

Målet vårt er å skape en stressfri sone med læring uten press. Her får sjansen til å lære i ditt eget tempo sammen med medelever og lærere som vil deg vel. Du vil oppleve mestring og opparbeide en slitesterk selvfølelse.

Vi vil at elevene våre skal bli kjent på tvers av linjene, ha mange fellesopplevelser og få utfordringer sammen. Derfor er fellesfagene viktige. Her blir det aktiviteter ute og inne, smakebiter fra alle linjefagene og hverdagsmestring. Du kan også velge mellom mange spennende valgfag. Da kan du lære noe helt nytt eller velge noe kjent.

Evje Folkehøgskole er frilynt, og vi ønsker at vår skole skal

• være en stressfri skole med læring uten press.
• bidra til slitesterk selvfølelse.
• gi hverdagsmestring.
• være inkluderende og bidra til toleranse.
• gjøre elevene til ansvarlige deltakere i samfunnet.
• føre til en aktiv, naturlig og sunn livsstil.
• spre livsglede og håp.

Bli med på en spennende reise og minner for livet!
Velkommen til Evje Folkehøgskole!