Åpent hus - 13.april!

 
Velkommen til Evje Folkehøgskole!

I år har vi valgt å gjøre noe helt spesielt!

Vi har nemlig lyst til å møte alle dere som lurer på om  folkehøgskole kan være noe for deg, dere som allerede har fått tilbud om plass og alle dere som har takket ja til plass! 

13.april vil du få muligheten til å besøke skolen, hilse på lærere, samt nåværende og tidligere elever, du vil få omvisning rundt på skolen og presentasjon av de ulike linjene, spise god mat og muligens se dit fremtidige rom!

Program for dagen:

11:00 «Flytende ankomst»: Mulighet for å se seg litt omkring på området på egenhånd. 

12:00 Velkomst: Oppmøte i spisesalen på Majorstuen. Her blir det en presentasjon av skolen, ansatte, linjene og delt erfaringer fra tidligere elever. Det vil bli servert kaffe og frukt. 

12:30 Omvisning: Dere vil få en omvisning på skolen av elever, etter på vil dere bli vist til linjen dere er interessert i å gå på og her får dere også mer utdypende presentasjon av linjen. Er du interessert i flere linjer? Er det satt av masse tid til å oppsøke linjelærer etter linjeopplegg.

13:30 Linjeopplegg: Her vil dere bli enda bedre kjent med linjen og linjelærer. Du vil få innsikt i hvordan et år på linjen vil se ut, se bilder og kanskje også få en omvisning i lokalene. Her er det også tid til å stille spørsmål dere brenner inne med. 

15:00 Middag: Her vil du få oppleve en autentisk middag i spisesalen sammen med lærere og elever.


PÅMELDING:
Vi har plass til alle! Inviter gjerne med deg en venn og to.
Du melder deg på ved å sende epost til post@evjefhs, frist for påmelding er fredag 5.april. I påmeldingen trenger vi info om hvor mange dere vil bli og om dere ønsker å bli til middag. 

Har du ikke anledning til å bli med fysisk?
Bli med på digitalt infomøte kl. 13:00 (også lørdag 13.april), eller book et digitalt møte med linjelærer. Send e-post til post@evjefhs.no ved interesse.

PS: Arrangementet er gratis.

[instagram-feed feed=1]
Skroll til toppen